пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

     07 грудня 2017 року у школі проведені загальношкільні батьківські збори, на яких розглядалося питання про роль родини в розвитку морально-правових якостей підлітків.
Перед батьками виступили Корицька Л. В., директор школи, Чернецька Т. М., заступник директора з навчально-виховної роботи, Дзюбук В. П., заступник директора з виховної роботи, Миронець І. Ю., шкільна медсестра, Трофимчук Т. В., практичний психолог та Мороз А. В., вчитель початкових класів.
 На загальношкільних зборах був присутній інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Березнівського відділення поліції Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області старший лейтенант поліції Трофимчук Наталія Василівна. У своєму виступі вона зазначила, що правове виховання є обов'язковою умовою формування життєвої компетентності особистості.  Також   нагадала, що батьки є учасниками навчально-виховного процесу та згідно законодавства несуть відповідальність за відвідування учнями школи та їхню поведінку. Наталія Василівна наголосила на  необхідності дотримання дітьми правил безпечного поводження в громадських місцях під час зимових канікул.




Немає коментарів:

Дописати коментар